Beoordelingen van Pizzeria Gigant Groningen

Recente recensies van Pizzeria Gigant Groningen

4 sterren na 207 reviews

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere spareribs krijg je niet in Groningen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje kip super viel erg tegen, 5 stukjes kip en ook nog zonder veel smaak en dat voor die prijs. Pizza was goed

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardappelschijfjes ware taai en koud en de ribs waren verdronken in te machtige glazuur en in veel vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het deze keer erg tegenvallen,vlees was koud en erg flauw van smaak,ben beter gewend!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor om 16:15 voor bijna 100 euro besteld met als bezorgtijd 17:30, werd bij langena niet gehaald, slechts 1 blikje cola en geen enkel bakje van de bestelde knoflooksaus bijgeleverd

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem van de Pizza doos was kletsnat waardoor de pizza zeer slap was. Gelukkig had ik de pizza laten snijden als ik dit zelf had moeten doen had ik pizza karton gegeten. Deze keer zeer slecht dus en dat ben ik niet gewend.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik gewoon ben van Gigant, al meer dan 11 jaar klant inmiddels, een heerlijk, goedbelegde pizza binnen 30 minuten. Supergoed op temperatuur en het gratis drankje super koud. Top Gigant!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

teleurgesteld de bestelling werd niet compleet geleverd salade en saus miste en het blikje drinken zou alsnog na geleverd worden worden maar nooit gehad pizzas worden steeds minder jullie waren de beste maar nu niet meer zonde dit is nu al de derde keer dat er iets misgaat met de bestelling en het word niet opgelost helaas dit kost jullie klanten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

AL JAREN EN JAREN TROUWE KLANT . MAAR DIT IS ECHT DE LAATSTE KEER DAT WIJ HIER BESTELLEN, LIJKT EROP DAT DE ZAAK IS OVERGENOMEN, AND OOK AL DAARVOOR WAS DE KWALITEID SLECHTER AAN HET WORDER, NIET CONSTAND LAAT MAAR ZEGGEN, MAAR SDE LAATSTE 2 MAANDEN EN MAAND IS HET ECHT STRONT, ON AFGEBAKKEN BODEMS, VERBRANDE TOPLAAG, TE WEINIG EROP, TE WEINIG DEEG, DIT IS ECHT EN VERHAAL VAN HOE KUNNEN WE ZO VEEL MOGELIJK VERDIENEN, MET ZO WEINIG MOGELIJK PRODUCTEN, SHOCKEREND. NORMAAL ALS JE DE AARDAPPEL SCHIJVJES BESTELD, IS HET EN VOLLE ZAK MET KRUIDEN

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus op de spareribs was wat minder dan normaal maar nog wel genoeg. Eten was verder heerlijk zoals altijd

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was erg lekker, maar de extra bestelde salami ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm genoeg,zaten 30 minuten tussen bericht dat het onderweg was en de bezorging.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren slecht belegt. Broodjes waren te donker en het vergeten nageleverde kruidenboter was erg weinig en keihard ....

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en super snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was vergeten dat het zondagavond was, dus de bestelling duurde heeeel laaaang. Maar de pizza's waren goddelijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de spare ribs waren heerlijk zoals gewoonlijk ik had alleen gevraagd bij de sweet ribs aardappelen in roomsaus te doen maar ze zaten ook bij de hot ipv gefrituurde schijfjes de roomsaus aardappelen waren ook niet lekker blauwe aardappelen volgens mij lagen ze al een paar dagen er zat ook heel weinig roomsaus op deze dus in de prullenbak gegooid jammer ze waren altijd zo lekker

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was redelijk. Bestelling was niet zoals gevraagd. Bezorging was een drama. 17.15 uur zou het eten komen. 18.34 eindelijk binnen. In plaats van gewone cola cola zero geleverd. Dit was een keer maar nooit weer bestellen bij Pizzeria Gigant.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altiet goud, niks mis mee.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

retesnel geleverd, en megalekker zoals altijd!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide carbonaras waren zeer droog en veel spaghetti was al aan het stijven nee deze keer was het echt niet lekker zonde van de 20 euries

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mais ontbrak op de Luciana pizza. Verder waren ze lekker!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat en van de 3 pizza's was 1 niet goed belegd

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bestelt voor ongeveer 16:45 ik weet vanaf 17 word er gebracht. De levering was via de mail om 18:00 uur gereed en was onderweg Aankomst eten 18:45. Al met al te laat,.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top bestel er al jaren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizzas vielen tegen weinig beleg en ik had extra artisjokken besteld 1 euro extra besteld maar die ontbraken aardappelschijfjes waren chips geworden te lang gebakken

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spagetti was een beetje dik en wat ingeklonken maar de smaak was geweldig op de spagetti na ga zo door, heb ook de indruk dat jullie niet meer de oude Gigant zijn .

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel je extra met bacon en betaal je er ook nog extra voor. Zit er helemaal geen bacon op.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb Al meerdere keren besteld ... de pizza’s zijn Grandioos van smaak en zeker niet vet. BezorgtIjd volgens afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ging iets verkeerd met een pizza, we kregen niet de goede, of althans er zat geen paprika op, maar wel zacht ei. Daar kwamen we pas achter toen we al begonnen waren met eten, en we hadden vreselijk honger dus we hebben het er maar bij gelaten. Wel even het ei weggesneden, aangezien het niet gaar leek en ik zwanger ben. Voor de rest was de pizza wel erg lekker, en de andere pizza ook. Precies zoals ik van de gewend ben!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza stomend heet, fijne bezorging zo ondanks de 1,5 coronamaatregel. Heerlijk op smaak zoals ik al jaren gewend ben van Gigant!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza’s... mooi op tijd 👍

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens afspraak een gratis pizza ontvangen,heb nu weer vetrouwen in jullie

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het zeer teleurstellend. Meer dan uur te laat geleverd en koud. Dit was echt niet goed. Ik ben gewend dat er iets later geleverd word maar dan is het tenminste nog bloedje heet. Nu was het enige positieve de bezorger die super vriendelijk was. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sorry was niet zo goed ,2 uur moeten wachten op bezorging .aardappelen waren droog en slof ,sparerib was of het net gekookt was en ff een sausje er over

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, beste van Groningen!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 10 minuten te laat bezorgd.... Ook heeft de bezorger zich niet verontschuldigd. Wij hebben echt vééééél te lang moeten wachten op de pizza's. Wij bestellen wel vaker bij jullie, omdat jullie pizza's van goede kwaliteit zijn. Teleurstellend dit. Het zal wel netjes zijn als we de volgende keer korting krijgen op de pizza's, in verband met de late bezorging. Graag horen we van jullie. Met vriendelijke groet, Donia

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, en goede prijs , maar vooral smaakte de pizza’s heerlijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel 1 x carbonara en 1 x carbonara speciaal. Ik krijg 2 keer carbonara speciaal. Dat ging de vorige keer ook al fout. Bha niet lekker zo’n gebakken ei op mijn pizza.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week de saus vergeten. Kan gebeuren, maar compensatie was wat raar: ipv korting op m'n nieuwe bestelling kreeg ik een extra kuipje saus deze week. Alsof ik alsnog mijn saus van vorige week kan eten? Als 50 cent compensatie voor je eigen fout er al niet eens meer af kan naar je vaste klanten... Een van de twee pitabroodjes vandaag bovendien zo hard als beton. Heb 'm weggegooid.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima spareribs! Complimenten en ga zo door!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik altijd gewend ben van Pizzeria Gigant, twee dampend verse pizza's die echt goed heet bezorgd zijn. Gevolg: ze roken heerlijk, nog voordat de deksels van de pizzadozen open waren, liep het water mij al in de mond. Ik heb er weer van genoten!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs van mindere kwaliteit dan gewend Niet heel mals. Kan wel wat warmer. Jammer. .....

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niks mis mee

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 stuk sparerib hard en taai

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel het liefst bij de pizzagigant omdat de smaak, de kwaliteit van de ingredienten, de prijs, de snelheid en de bezorging het best is van alle bezorg pizzarias. ik kan het weten want ik bestel al 30 jaar pizza maar sinds ik deze ken nergens anders meer

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou fijn zijn dat je bij je online bestelling ook ingrediënten kan weg laten

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Op tijd, lekker en voordelig Vegan pizza zag er fantastisch uit :)

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veeeeeeel te laat bezorgd, dit is de tweede keer al,denk dat ik de volgende keer maar ergens anders bestel. moest wel de volle pond betalen,niet eens korting of iets degelijks.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 2 uur voordat pizza werd bezorgd. Bijna uur na toegezonden bezorg tijd. Waren in tussentijd telefonisch niet bereikbaar. Pizza flink gevuld maar dat kan de matige dikke bodem niet verhullen.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sate was erg waterig verder was alles erg lekker

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel binnen 20 min en zeer heet en heel lekker

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipschotel is normaal altijd goed maar de laatste twee keer zijn de onder de maat. Droge kip of stukken kip die van slechte kwaliteit zijn en niet te kauwen zijn. Ik hou hoop dat het een kleine dip is van de kok.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs deze keer niet geweldig. Harde verbrande stukjes. Smaak ook minder. Aardappelschijfjes ook veel hard.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet wat we gewend zijn, kon stukken beter.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en razendsnelle bezorging

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een fout van mijzelf een kip menu besteld en dat had een kipsaté menu moeten zijn. bij aankomst geopend en mijn fout geconstateerd . direct gebeld maar kon deze helaas niet meer omruilen. aan de ene kant natuurlijk begrijpelijk. maar aan de andere kant is klant ook weer koning. wat het eten betreft aardappelschijfjes waren lekker het munt snoepje ook. en de kip ligt in de koelkast voor de kids want deze vind ik zo niet lekker.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel er al jaren en vind het de beste pizzeria die er is. Maar vergeleken met Domino's en New York pizza zijn ze best wel duur maar dat komt omdat Domino's en NY pizza vaak aanbiedingen hebben.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk lekker mals de spareribs. Veel aardappel schijfjes en lekker gekruid. Grote fles fanta er bij. Snelle service.... TOP *****

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Carbonara besteld, maar de kaas was allesoverheersend. Veel teveel kaas wat mij betreft.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was niet zoals we gewend zijn van gigant, sate saus was veel te dun, vlees zonder smaak...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de pizza's is te wisselend geworden vind ik. Ene keer perfect, andere keer slap of teveel kaas.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelen te hard gebakken vandaar 4 sterren. Verder prima !

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn beter gewend. Er zat minder vlees en satesaus in de kipsate dan normaal. De aardappelschijfjes waren kapot gebakken. En de smaak van de kipschotel was ook niet zoals we gewend zijn.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten maar wat was de kruidenboter hard. Jammer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Bedankt

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren lekker mals en kwam lekker warm aan ondanks de afstand, bezorger echt top vriendelijk netjes excuus aangeboden van dat de drinken er niet bij zat, top service van bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk met een bestelling bij Pizzeria Gigant: supersnelle bezorging, lekkere hete pizza en geweldige smaak. Altijd ruim voldoende toppings en goed verdeeld. Toppizzeria!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

klasse ?

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom snelle levering . pizza was aan de vette kant en de bodem te slap!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker cheesy!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bestelling te laat geleverd, bezorger had geen wisselgeld. En de saté saus was meer een waterige soep (en te weinig), en de saté zelf was erg aan de magere kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zit er banaan op mijn vleespizza. Belachelijk als je deze topping niet nestels hebt. Gratis blikje drinken was top. Ik miste we een kuipje kruidendokter voor de korstjes. Waarschijnlijk moet ik dat apart bestellen...Het ei mag van mij iets meer doorbakken, op zich was de pizza erg lekker als je de banaan er af gepeuterd hebt.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn niet meer wat het geweest is. Al paar keer minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizzas dunne bodem goed belegd en bezorging ook snel en door aardige beleefde bezorgers

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas gaat het blijkbaar dus niet altijd goed hier. Een van de sparribs was zover aangebrand dat deze niet meer eetbaar was. Erg jammer

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was zoals altijd heerlijk en loei heet.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer spareribs minder kwaliteit dan voorheen. Veel harde stukjes en weinig vlees aan het bot.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel tegen deze keer. Harde stukjes op de spareribs en vrij klein portie vlees

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nogmaals heerlijk gegeten. Lasagne en kapsalon waren top!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne was heerlijk! :)

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren minder mals dan voorgaande keren. Pizza was wel goed.

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's, allen hadden we een broodje kebab besteld, maar we kregen een broodje warm vlees...

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed!

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend, prima service..we bestellen meestal bij pizzeria gigant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer dat we veel te lang op de pizza moesten wachten bijna 2 uur (echt te lang) En de pizza met extra salami was geleverd zonder de extra salami zeer jammer en denk eraan om een andere pizzaria te zoeken om te bestellen

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was lekker en op tijd bezorgd

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere spareribs. Een aanrader.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was echt weer heerlijk! Als vanouds!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend.. we hebben heerlijk gegeten

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd hier want dit zijn naar mijn mening de lekkerste pizza's van de stad. Ditmaal was ik echter lichtelijk teleurgesteld omdat de paprika ontbrak op de quatro staggioni.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het deze keer niet lekker ,ook had ik geen salade bij mijn schotel en geen broodje bij mijn shoarma,terwijl ik een broodje shoarma had besteld.De kruidenboter was korrelig en niet smaakvol. Sorry, ben beter gewend van jullie.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima spareribs en aardappelen! ! Vriendelijke bezorger die zelfs nog blikje cola meenam van een eerdere bestelling omdat cola toen vergeten was. Helemaal top! !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was netjes op tijd en het was goed van smaak. Super vriendelijke en knappe bezorgsters. ?

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig vlees aan spareribs. Zijn wel eens malser geweest. Beter gewend geweest. Beetje jammer.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het matig. Aardappelschijfjes helft veel te hard. Spareribs zat niet heel veel vlees aan. Beter gewend. Jammer. Succes met verbeteren!

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima! Vriendelijke bezorger!

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend we bestellen wel vaker bij Pizzeria Gigant. en zijn altijd tevreden..

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel even, maar zeker het wachten waard. Heerlijk gegeten. Een aanrader.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm bij aankomst en prima prijs.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer dikke prima

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Het mes was weer scherp! Super

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Het snijmes is weer bot.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke week bestellen wij al bedrijf hier. Meestal prima in orde. Alleen vandaag I.p.v van Rucola ijsbergsla bij de pizza?

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed super goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was wat anders belegd ,maar nog steeds heerlijk en loeiheet.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg goed eten! Pizza was lekker en de saté was veel en mals! Helaas is het gekozen sausje niet meegekomen, klein minpuntje maar verder erg tevreden

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldige pizza en snel geleverd

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koop een nieuw snijmes. ;)

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en sneller dan de aangegeven tijd prima ga zo door .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's met een snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk knapperig

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

????

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de beste pizza's daar kan domino's niet tegen op :) en dat binnen 30 min z'n beetje.. de beste pizza's in town

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij werden na onze bestelling op internet, steeds op de hoogte gehouden van onze bestelling Hoe laat ze zouden komen en of de bezorger al onder was. Heel goed!!!!! De pizza's pasta en vleesschotels waren goed en lekker warm en dat naar de andere kant van de stad, met een scooter bezorgd!!!!!

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was prima, pizza bodem wat week. Smaak was wel goed.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was te kort gebakken.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super eten ?

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza, vreemd is alleen als je 2 ingrediënten wil vervangen door een ander ingrediënt je bij moet betalen!

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere goed eten en ook n ooi g warm bezorgd

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 1825 besteld. Verwachte levertijd 1955 (1,5 uur levertijd). Om 2010 gebeld. Zou nog 10 tot 15 min kunnen duren. Om 2055 weer gebeld. Zou onderweg zijn. Om 2105 eten binnen (ruim 2,5 uur levertijd). Eten was lauw en geen excuses gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Het blijft een favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza Alleen word zeer vaak de knoflooksaus niet mee geleverd en ook de cola word nog wel eens vergeten!

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen Svedese speciaal ontvangen zoals besteld maar een Carbonara speciaal

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's van Groningen! Al 10 jaar voor mij de beste!

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker zoals we gewend zijn van dit restaurant. Helaas zit er bij de shoarma schotel geen pita broodjes.

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best aardappelschijven in town... except when they use the kruiden to give it more flavor! Keep it natural!

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk van smaak. Door het grote aantal ietsje afgekoeld maar warm genoeg om van te genieten.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijke pizza! Kunnen veel 'pizzeria's' in de binnenstad nog iets van leren. :) Groeten Laurens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere pizza!

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben de laatste tijd koude pizza;s we balen wel heel erg was altijd goed maar nu niet meer en we zijn wel vaste klant

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is inmiddels al twee keer voorgekomen dat het bij de bestelling beloofde gratis blikje frisdrank opeens bleek te zijn verdwenen. Dat is natuurlijk niet zo netjes. Gelukkig zijn de pizza's heerlijk!

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed ! Goede snelle en warme pizza!!

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed als altijd

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, snel en goed.

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het geheel was wel goed te eten. Ik heb alleen aanmerkingen op het feit dat de bezorger het verkeerde drankje mee had, namelijk cola ipv fanta. Ook zat er knoflooksaus bij het eten, terwijl ik rode saus besteld had.Ten slotte vind ik het tegen vallen dat de wrap van gewoon pannenkoekendeeg was.

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging door aardige bezorger. De pizza's van Pizza Gigant hebben een heerlijke bodem en zijn itt sommige andere niet zo vet. Goede keuze!

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg gelijk water in mijn mond bij het zien van alle lekkere verse toppings op mijn pizza. Perfecte rand, te lekker om te laten liggen! Ik heb zelfs nog gebeld om door te gaan en hoe heerlijk de pizza smaakte, het was belachelijk! Belachelijk lekker!

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen heerlijk eten, laatste keren late bezorging en de pizza veel te lang gebakken - erg jammer was altijd goed tevreden.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed!

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de lekkerste pizza's die ik gegeten heb. En ik houd helemaal niet van pizza! Volgende keer bestellen we weer bij Pizzeria Gigant!

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank!